Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bullermyrens IK U-lag

Följ

U-lag

Följ oss för uppdateringar
Följ
Bullermyrens IK
Fotboll
U-lag

Match

Kvarnsvedens IK

4 - 1
Ljungbergsplanen (konstgräs ute)
6 mars 2016
11:00

Bullermyrens IK U

Referat

Referat: Kvarnsvedens IK - Bullermyrens IK

Första matchen för säsongen kom lite hastigt på då Kvarnsvedens P16 ringde på torsdagen och behövde en motståndare då Gefle IF hade hoppat av. Vi ställde upp med kort varsel och gjorde en riktigt bra insats med tanke på förutsättningarna. Endast två träningar ute på stor plan innan och det på sportlovet när inte alla spelare varit tillgängliga.

Vi bestämde oss för att ta matchen som en träning utan fokus på resultat. Det viktiga var att grunderna i försvars- och anfallsspel som vi satte förra säsongen fanns kvar och det fick vi ett kvitto på att de gjorde. Sedan finns det många detaljer som kan bli bättre, men det vore väldigt konstigt annars. Kommunikationen med medspelarna kan alltid bli bättre. Det som däremot gladde var inställningen och jobbet ute på planen samt att vi stundtals glimtade till med snabbt passningsspel och fin rörelse utan boll. Det som märks är att det ibland går lite för fort då vi inte är inne i matchtempo och det blir för plottrigt med boll där vi blir för små med för korta spelavstånd.

Individuellt beröm förtjänar Simon som ytterback där han inte släppte någon över bron, med resoluta brytningar och full insats i närkamperna. Tyvärr fick han en smäll i början på andra halvlek och klev av. Mikke i målet briljerade med ett par svettiga räddningar i framförallt första halvlek där han visade prov på mod och snabba reflexer.

Om motståndet ska sägas att när Bullis kom till spel med 2 02:or, 5 00:or och 10 01:or så möttes de av ett Kvarnsveden med 1 01:a och resten 00:or. Kul att se att Bullis kunde stå upp så bra och inte klev undan i närkamperna.

Andra möten i serien

fre 3 apr 2015, 11:00 Kvarnsvedens IK - Bullermyrens IK U 3 - 4
mån 17 apr 2017, 15:00 Kvarnsvedens IK - Bullermyrens IK U 8 - 1